Burga med brödet

Nyttigare snabbmat, bara så där!
I samarbete med Zellout

Fazer gör sunda matbröd med fokus på smakupplevelse. Inför grillsäsongen såg reklambyrån Zellout en självklar plats för Fazers bröd på grillen. I samarbete med Zellout utvecklade vi en idé om att göra det enkelt för kunderna att byta ut sina vanliga hamburgerbröd och tortillabröd mot Fazers goda och sunda portionsbröd. Tillsammans tog vi fram konceptet ”Burga med brödet – för grymt god och fräsch street food”, och ett helt unikt och maffigt marknadsföringsmaterial för matbutikerna. Konceptet togs ut i en stor modulär food truck för exponering av de olika bröden, konceptuella förpackningar med grillränder och inbjudande enheter med nya smarriga hamburgerrecept från Fazer.

Team: Varumärkesstrategi, konceptutveckling, förpackningsdesign, art direction, copywriting & fotoregi tillsammans med Zellout & Kuf: David Riting, Richard Ollén, Kim Westerlund, och Frida Andersson / Matfotografi: Pepe  Nilsson / Matstyling: Zvonko "Svampen" Sokcic
Back To Top

Vi är en kreativt driven konceptbyrå som omsätter strategi till positiv förändring. Ett varumärke mår bäst när det funnit sitt “sanna jag” – Med vårt peppande engagemang ser vi till att tillsammans bygga ditt varumärke och kommunicera ett mer unikt värde.

Du hittar oss här:
Do the right thing follow us: