Vår Story

Doing it right

Omstarten

2021 – Pandemin var inne på sitt andra år. Där satt vi och stirrade ut över havet av betong genom fönstret i en lägenhet i Liljeholmen, och tänkte Nä! Ska det va så här? Vi beslöt oss att provbo några månader på Österlen och det gick förvånansvärt bra. Vi bytte grå betong mot skön natur och kände oss äntligen inspirerade igen. 

Beslutet var enkelt. Vi satt i köket (det nya kontoret) och skrev upp en lista på allt som vi har i våra liv och allt som vi önskar och kom fram till att, Stockholm som vi värdesatte så högt inte längre var den plats som gynnade oss kreativt. Därför beslöt vi oss till att packa ihop lägenheten och flytta med hela familjen till Brösarp. Helt plötsligt slussades vi från vårt trygga liv med inrutade mönster till ett liv där allt ifrågasattes. HURRA!!! 

 

Perspektivskiftet

Mellan backarna i Brösarp, nära naturen och ett stenkast från havet har vi äntligen hittat ett liv som känns rätt. Med naturen som inspiration och en skön blandning av originella människor som går mot strömmen har vi hittat de perfekta ingredienserna till helt nya idéer för positiv förändring.

Alla har vi fått (frivilligt eller ofrivilligt) dyka in i det nya normala den senaste tiden. Det är ju helt underbart! Äntligen kan vi ifrågasätta de tidigare normerna och skapa plats åt att tänka nytt och hitta den kreativa kraften till helt nya möjligheter.

Närkontakt

Tack vare Covid-19 har möjligheten till att kunna samarbeta över gränserna exploderat. Uppsjön av nya verktyg med allt från videokonferenser till digitala whiteboards gör det möjligt att kunna sätta fokus på projekten på ett sätt som inte fanns förut. Vi värdesätter fortfarande det fysiska mötet högt och tar oss mer än gärna ut till våra kunder när det behövs. Hör av er!

Brölet i Brösarp

En produktion av HELA familjen Riting

Redan första hösten i det nya huset fick vi feeling och gjorde en egen liten film med hela familjen Riting. Temat var Halloween med stumfilmsmanér filmat ute i Brösarps Backar. 

Back To Top

Vi är en kreativt driven konceptbyrå som omsätter strategi till positiv förändring. Ett varumärke mår bäst när det funnit sitt “sanna jag” – Med vårt peppande engagemang ser vi till att tillsammans bygga ditt varumärke och kommunicera ett mer unikt värde.

Du hittar oss här:
Do the right thing follow us: